У Вінниці директор медзакладу позбувся премії, бо не хотів показувати свою декларацію

Директор Центру матері і дитини понесе покарання за недотримання вимог законодавства у роботі зі зверненнями та запитами громадян

У Вінниці директор медзакладу позбувся п…

Департаменту охорони здоров'я Вінницької міської ради Олександр Шиш позбавив місячної надбавки "за складність та за напруженість у роботі" головного лікаря Центру матері і дитини Володимира Присяжнюка через те, що він не надав свою декларацію на інформаційний запит журналістів. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на "Вінницьку агенцію журналістських розслідувань".

Повідомляється, що головлікар вінницького Центру матері і дитини Володимир Присяжнюк проігнорував запит журналістів, які просили надати копії його декларацій про майновий стан та доходи. Однак на скаргу журналістів відреагував інший посадовець - директор Департаменту охорони здоров'я Олександр Шиш. Він надіслав журналістам декларацію свого підлеглого і запевнив, що за недотримання вимог законодавства у роботі зі зверненнями та запитами громадян Присяжнюк понесе грошове покарання.

"Керівнику закладу наголошено на неухильному дотриманні вимог законодавства у роботі зі зверненнями та запитами громадян. За результатами розгляду скарги Присяжнюк В.П. позбавлений надбавки за складність та за напруженість у роботі за квітень 2017 року", – йдеться у листі за підписом директора департаменту.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme