UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Миколаєві визначилися з місцями відпочинку біля води

Виконком визначив місця в Миколаєві, де цього літа можна буде відпочивати у води

У Миколаєві визначилися з місцями відпоч…

Про це повідомляє прес-служба Миколаївської міськради, передає портал Depo.Миколаїв.

У п'ятницю, 14 квітня, виконком міської ради затвердив перелік місць масового відпочинку на водних об'єктах в літній період 2017 року.

Так, за словами начальника управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Олександр Герасименя на літній період 2017 роки визначаються такі місця масового відпочинку людей на водних об'єктах: У Центральному районі - пляж "Стрілка", зони відпочинку "Прибій", човнова станція "Локомотив ", дитяча спортивна школа" Коммунаровец ", СДЮШОР з веслування академічного, школа вищої спортивної майстерності та клуб юних моряків; У Заводському районі - берегова зона мікрорайону Намив по вулиці Лазурній, Обласний яхт-клуб; У Корабельному районі - пляж "Чайка" і дитячо-юнацька спортивна школа; У Інгульському районі місця відпочинку відсутні.

Як підкреслив Олександр Герасіменя, літній сезон цього року в Миколаєві розпочнеться 1 червня. При цьому він зазначив, що в минулому році на водних об'єктах загинули 10 осіб, з них тільки одна людина - в районі офіційного місця відпочинку. Крім того, було врятовано вісім осіб.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme