У Львові чоловік з веслом і 14-річною дівчиною бігав за поліцейським

Коли приїхав екіпаж патрульних жінку та чоловіка доставили у відділ поліції для з‘ясування обставин

У Львові патрульні затримали 14-річну крадійку та чоловіка, який з веслом накинувся на патрульного. Про це Depo.Львів повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

Інспектор 2-го батальйону сьогодні вдень, у позаслужбовий час виходячи з магазину побачив як на світлофорі зупинилися дівчина з рюкзаком та хлопцем. Позаду невідома особа нишпорила в рюкзаку дівчини. У момент коли невідома закривала блискавку сумки, інспектор затримав її за руку.

Власниця сумки, виявилася іноземкою, вона була вражена і оглянувши речі запевнила, що нічого не вкрали та й пішла собі далі. У той час патрульний зателефонував колегам та викликав їх на місце події аби з‘ясувати чи 14-річна громадянка не має відношення до крадіжок. Водночас до неї зателефонували і вона покликала собі на допомогу чоловіка.

Невідомий прийшов і одразу почав нападати на інспектора. Патрульний сказав, що чекає наряд поліції. Особи намагалися втекти і інспектор разом з очевидцями події вирушив за ними до приїзду поліції. Раптом чоловік витягнув зі смітника весло і почав бігти за патрульним намагаючись нанести йому ушкодження.

Коли приїхав екіпаж патрульних жінку та чоловіка доставили у відділ поліції для з‘ясування обставин.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme