У Харкові судили водія позашляховика, який п'яним влаштував криваву ДТП

Чоловік, перебуваючи у стані сп'яніння, скоїв дві ДТП, в результаті яких є загиблі й травмовані

Як повідомляє Depo.Харків, вирок водієві 6 квітня ухвалив Фрунзенський районний суд Харкова.

Суд встановив, що 27 грудня 2016 року близько 17:00 підсудний, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, сів за кермо автомобіля Toyota Prado, та поїхав автодорогою Київ – Харків – Довжанський з боку Московського проспекту в напрямку Салтівського шосе . Однак, під'їжджаючи до перехрестя з шосе, чоловік порушив правила дорожнього руху та скоїв зіткнення з автомобілями ВАЗ-2107 та Volkswagen Caddy, які рухалися попереду.

Внаслідок ДТП постраждав водій "сімки". При цьому сам винуватець аварії з місця ДТП поїхав.

Після цього чоловік скоїв ще одну ДТП – на проспекті Ювілейному. Він знову порушив правила дорожнього руху, втратив контроль над авто, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем ВАЗ-2102.

Внаслідок цієї ДТП водій "двійки" отримав важкі травми, від яких помер в лікарні через два дні. Крім того, на місці аварії загинула пасажир авто.

На суді зловмисник заявив, що в той день випив 150-200 грамів горілки, коли йому зателефонував ймовірний покупець автомобіля. Тоді порушник сів за кермо та поїхав на зустріч.

Суд визнав чоловіка винним у скоєнні злочину за ч.ч.1, 3 ст. 286 Кримінального кодексу України та призначив покарання у вигляді восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами терміном на три роки.

Крім того, він повинен відшкодувати потерпілим сторонам матеріальну та моральну шкоду на загальну суму майже 690 тис. грн.

Як повідомляв Depo.Харків, "мінером" аеропорту в Харкові виявився хуліган з Полтави.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme