У "ДНР" вирішили на свята кошмарити пункти пропуску: Шукатимуть "диверсантів"

На окупованій території Донеччини бойовики вирішили посилити "заходи безпеки" на пунктах пропуску з окупованого боку

Про це пише Depo.Донбас з посиланням на координатора групи "Інформаційний спротив" Дмитра Тимчука.

Повідомляється, що керівництво бойовиків "ДНР" віддало вказівку про посилення контролю та фільтраційних заходів на КПВВ зі свого боку "в зв'язку з небезпекою проникнення українських диверсантів перед і під час великодніх свят з метою диверсій і акцій саботажу в громадських місцях".

"Одночасно, після проведеної наради з представниками керівництва "МВС" і "МО ДНР", було відхилено пропозицію "МГБ ДНР" про введення "особливого режиму" роботи КПВВ в передсвяткові та святкові дні", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що керівництво ФСБ Росії зажадало від "МГБ Л-ДНР" різко активізувати боротьбу з "українським тероризмом". Зокрема, їм було дане завдання - у будь-який спосоіб організувати наявність "доказів" нібито "активної терористичної діяльності" українських спецслужб і ЗСУ на території окупованих районів.

Крім того, повідомлялося, що у прикордонних з Росією районах окупованих "ДНР" відзначається значна активізація ФСБ. Зокрема, співробітники російської спецслужби під прикриттям прикордонників Росії інтенсивно вербують кадри в прикордонній смузі.

Як повідомлялося раніше, 13 квітня співробітники управління ФСБ Росії у Самарській області затримали чоловіка, якого оголосили "українським розвідником", провели допит і збираються передати бойовикам "ДНР".

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme