UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У центрі Вінниці припаркований автомобіль паралізував рух трамваїв

Водій, повернувшись до машини, без вибачень просто поїхав геть 

У центрі Вінниці припаркований автомобіл…

У центрі Вінниці припаркований автомобіль спровокував затор із десятка трамваїв. Про це із посиланням на "Реал" повідомляє Depo.Вінниця.

Автомобіль "Mitsubishi", що припаркувався на узбіччі по вулиці Пирогова близько десятої години ранку заблокував рух трамваїв, через те, що частина авто опинилась майже на коліях. Близько десяти трамваїв вимушені були чекати, поки власник машини повернеться. Через 15 хвилин чоловік на вік 50-ти років підійшов до авто, вислухав зауваження від пасажирів трамваїв і без вибачень поїхав геть.

До свого авто чоловік йшов порушуючи правила дорожнього руху, адже зробив це не по переходу, що був поруч, а навпростець. Також відзначимо, що для зупинки чоловік обрав місце парковки для інвалідів, хоча на самому авто відповідних опізнавальних знаків не було.

Подібна ситуація у даному місці на вулиці Пирогова спостерігається досить часто. Траплялись випадки, коли пасажирам трамваїв доводилось вручну перетягувати автомобілі, щоб звільнити дорогу для громадського транспорту.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme