Росіянин, що привіз терористам подарунки, став заручником між "митницями Л-ДНР"

Росіянин Євген Полтавський, який за власної ініціативи вирішив привітати терористів з Великоднем, став заручником у "сірій зоні" під Дебальцевим між "ДНР" і "ЛНР" через протиріччя "митників"

Як передає Depo.Донбас, про це пише одна з прихильниць "ДНР" Євгенія Мартинова на своїй сторінці у Facebook.

"Людина перед Великоднем приїхала, щоб підтримати наших людей, дітей, за власною ініціативою, сам, на машині, з подарунками", - повідомляє вона.

За її словами, машина "доброго росіянина" оформлена на тестя, а довіреності немає. В Успенці на машину оформили тимчасове ввезення.

"При спробі проїхати з території ДНР в ЛНР у людини забрали документ про тимчасове ввезення на митницю під Дебальцевим (митники ЛНР). Тепер в ЛНР вимагають штраф у 17 тисяч (!!!!) бок немає довіреності і машину - на штрафмайданчик, а в ДНР назад людину не пускають на машині без цього папірця - ми, мовляв, уже оформили вивезення!", - обурена подруга терористів.

За її словами, таким чином громадянин Росії став "заручником" в "сірій зоні" між двома псевдореспублікамі.

Нагадаємо, що у Красноярську на Росії судитимуть колишнього майора ФСВП, члена спілки письменників Росії 37-річного Валерія Терентьєва (творчий псевдонім Артур Чорний), який "черпав натхнення" на Донбасі у банді Арсена Павлова (Мотороли).

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme