Під час Євробачення столичних водіїв "маринуватимуть" в шалених заторах

Під час проведення у Києві пісенного конкурсу "Євробачення-2017" навколо основних його майданчиків обмежуватимуть автомобільний рух

Про це заявив керівник штабу координації заходів безпеки під час підготовки і проведення Євробачення Богдан Лизогуб, повідомляє Depo.Київ з посиланням на "Укрінформ".

За його словами, з урахуванням масштабності конкурсу Євробачення у Києві буде відбуватися певне обмеження руху в центральній частині міста Києва і навколо локацій.

"Зокрема, з 26 квітня по 18 травня будуть діяти обмеження руху транспорту в районі розташування Євромістечка на вулиці Хрещатик, - ця вулиця буде перекрита на проміжок функціонування Євромістечка. Також з 1 по 14 травня будуть перекриватися вулиці поблизу нашої основної арени, тобто біля приміщення МВЦ біля станції метро "Лівобережна", - сказав Лизогуб.

Також, додав він, у день церемонії відкриття Євробачення буде перекритий рух вулицями, що прилягають до Маріїнського парку, адже тут відбуватимуться заходи на червоній доріжці.

"Рух закриють на ділянці від Європейської площі вздовж усієї вулиці Грушевського. Обмеження також діятимуть на інших прилеглих до парку вулицях", - сказав Лизогуб.

Додамо, що рух відновлять після завершення урочистого заходу.

Нагадаємо, міжнародний пісенний конкурс "Євробачення-2017" пройде в Україні в Міжнародному виставковому центрі. Півфінали конкурсу відбудуться 9 та 11 травня, фінал - 13 травня. Забезпечувати правопорядок під час проведення міжнародного конкурсу будуть 10 тисяч поліцейських, військовослужбовців Національної гвардії, працівників Державної прикордонної служби та Державної служби з надзвичайних ситуацій.

На час Євробачення у місцях його проведення введуть також обмеження на продаж алкоголю.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme