Павелко збирається переобратися на посаду президента ФФУ

До 1 липня цього року відбудуться позачергові вибори президента Федерації футболу України

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на sportarena.com.

Це рішення було прийнято на сьогоднішньому конгресі Федерації футболу України, який відбувся в Будинку Футболу.

"Конгрес підтримав цю ініціативу. Повна організація буде в руках ГО "Федерація футболу України". У нас є завдання продовжувати обраний шлях і добиватися стратегічний цілей, досягнення яких поставлено раніше. Сьогодні ми чули про досягнення в багатьох сферах, і я сподіваюся, в найближчому майбутньому багато речей будуть зроблені вперше, а робота в федерації стане ще краще", - сказав президент ФФУ Андрій Павелко на брифінгу після конгресу.

"Це частина процесу реорганізації ФФУ. Закон України, який був виданий в 2013 році на 5 років, був присвячений реорганізації всіх громадських організацій. В рамках цього треба провести повну реорганізацію шляхом ліквідації старої громадської організації і створенням нової з повною передачею прав і майна".

Сам же Павелко висунув свою кандидатуру на майбутні вибори. Імена інших потенційних кандидатів поки що залишаються невідомими.

"Вибори пройдуть щодо правил нинішнього Статуту ФФУ, до прийняття нового Статуту. З сьогоднішнього дня вже можна висувати кандидатури на вибори. Що стосується мене, то я вже висунув свою кандидатуру. Чи буде багато претендентів? Подивимося".

Точна дата виборів ще не визначена, але відомо, що вони мають відбутися до 1 липня.

Нагадаємо, Андрій Павелко був обраний президентом ФФУ в березні 2015 року, змінивши на цій посаді Анатолія Конькова.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme