UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Несправні гальма, прострочені вогнегасники, п'яний водій: Що побачили інспектори в запорізьких маршрутках

Робоча група з перевірки технічного та санітарного стану міських маршруток сьогодні, 14 квітня, перевірили понад півсотні авто

Несправні гальма, прострочені вогнегасни…

Про це повідомляє портал Depo.Запоріжжя з посиланням на прес-служби Запорізької міськради і Патрульної поліції Запоріжжя.

Інспектували сьогодні технічний і санітарний стан маршруток, які належать ТОВ "Приміські сполучення" (обслуговує маршрути № 33, 40, 81, 88) і ТОВ "Запорожтрансавто" (маршрути № 5а, 43). Деякі машини останнього на маршрути взагалі не вийшли, як припускають в мерії, щоб інспектори не побачили їхній жахливий стан.

Утім, і до решти маршруток виникло чимало претензій: вогнегасники з простроченим терміном використання, незадовільний стан кріплень сидінь, несправні гальма, недотримання санітарних норм. Один із водій взагалі був в стані алкогольного сп'яніння.

За результатами перевірки фахівці управління з питань транспортного забезпечення та зв'язку міської ради виписали п'ять вимог на усунення порушень договору на пасажирські перевезення. Патрульні поліцейські склали сім протоколів на водіїв порушників.

Нагадаємо, нещодавно у Запоріжжі на зупинці зіткнулися маршрутка, автобус і тролейбус.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme