UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Вінниччині розтринькали бюджетні кошти, виділені на ремонт шкільного автобуса

Прокуратура вважає занадто м'яким покарання винним у розтраті і оскаржуватиме рішення суду

Немирівський районний суд призначив покарання начальнику одного із відділів Немирівської районної державної адміністрації, який у 2013 році розтратив 7 тис грн бюджетних коштів, виділених на ремонт шкільного автобуса, і приватному підприємцю, з яким начальнику був у змові. Прокуратура оскаржуватиме це рішення. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу прокуратури Вінниччини.

Прокуратура довела, що фактично ремонт не був виконаний, а виділені бюджетні кошти начальник і підприємець,з яким він був у змові, привласнили.

Суд призначив начальнику відділу покарання у вигляді 4 років позбавлення волі із позбавленням його права обіймати посади, пов'язані з обліком, збереженням, управлінням та розпорядженням матеріальними цінностями строком на 3 роки, але з іспитовим строком 3 роки. Приватному підприємцю призначено три роки позбавлення волі з іспитовим строком 2 роки.

Немирівська місцева прокуратура збирається оскаржити це рішення в апеляційному порядку у зв'язку із м'якістю призначеного судом покарання.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme