На Великдень храми Дніпропетровщини охоронятимуть поліцейські та нацгвардійці

У Дніпрі поліції допомагатиме "група комунікації", яка спеціалізується на безконфліктному "розгону" масових заходів

Про це йдеться у повідомлені ГУ Національної поліції України в Дніпропетровській області , передає Depo.Дніпро.

На Дніпропетровщині храми та місця проведення релігійних заходів охоронятимуть 2000 поліцейських, курсанти поліції та нацгвардійці.

На території Дніпропетровської області в 981 культовій споруді відбудуться святкові богослужіння з нагоди святкування Великодня. За попередньою інформацією очікується, що культові споруди в ці дні відвідає понад мільйон прихожан.

Окрім цього 17 квітня в с. Китайгород Царичанського району відбудеться регіональний збір настоятелів церков "Пасха красна на Приоріллі", в якому планується участь близько 1,5 тисячі чоловік. З 12.00 до 19.00 17 квітня у Дніпрі на стадіоні "Метеор" відбудеться урочисте Пасхальне богослужіння Євангельських християн християнської церкви "Нове покоління". В заході прогнозується участь близько 20 тис. чоловік.

Для контролю над проведенням масових заходів залучатимуть "групи комунікації". Представників групи можна буде відрізнити від інших поліцейських за спеціальним жилетом яскраво-зеленого кольору з написом "Група комунікації". Основними функціями цих груп є налагодження контакту з учасниками масових заходів, проведення перемовин напередодні та безпосередньо під час проведення заходів, попередження та оперативне вирішення конфліктних ситуацій у зв'язку з проведенням масових заходів.

Нагадаємо, благодатний вогонь з Єрусалиму до Дніпра привезуть у суботу.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme