На Сумщині чоловік знайшов пакунок з набоями

Небезпечну знахідку чоловік приніс правоохоронцям

На Сумщині чоловік знайшов пакунок з наб…

На березі річки 31-річний житель райцентру знайшов пакунок з 13 бойовими набоями та добровільно здав їх до поліції, повідомляє Depo.Суми з посиланням на прес-службу обласної поліції.

До чергової частини Буринського відділення поліції звернувся 31 - річний мешканець міста із заявою про добровільну видачу боєприпасів. Чоловік передав правоохоронцям згорток, в якому вони нарахували 13 набоїв калібру 5,45 мм. За його словами, він випадково натрапив на знахідку, коли прогулювався поблизу річки.

Будучі обізнаним із засобів масової інформації про кримінальну відповідальність за зберігання нелегальної зброї та боєприпасів, а також знаючи, що зараз в області триває місячник добровільної здачі зброї, він вирішив, не зволікаючи, передати набої до поліції.

"По даному факту слідчими вже відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України "Незаконне поводження з вогнепальною зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами. Але враховуючи те, що чоловік добровільно видав поліції знайдені ним заборонені предмети, згідно ч.3 цієї ж статті його буде звільнено від кримінальної відповідальності", - коментує ситуацію начальник Буринського відділення поліції Сергій Бойко.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme