На Донеччині звільнили одіозного "голову муніципальної поліції" Дружківки (ДОКУМЕНТ)

Міська рада Дружківки Донецької області відсторонила від посади "голову муніципальної поліції" Сергія Бережного

Як інформує Depo.Донбас про це на своїй сторінці у Facebook написав заступник голови Національної поліції - начальник Головного управління Національної поліції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

"Одіозного Бережного відсторонили від посади "голови муніципальної поліції", - написав він.

Аброськін також повідомив, що в четвер, 13 квітня, розпорядженням голови міської ради Дружківки оголошено відкритий конкурс на заміщення посади керівника цього утворення.

Раніше ЗМІ повідомляли, що Бережний був начальником міліції міста в той період, коли він був окупований бойовиками "ДНР". Відділ "муніципальної поліції" було створено при Дружківському комунальному автотранспортному підприємстві за згодою Дружківської міськради з метою виявлення порушень благоустрою міста, протидії несанкціонованій торгівлі в невстановлених для цього місцях і створення сприятливого середовища для життєдіяльності громади міста.

Про це йдеться у розпорядженні Дружківської міськради № 7/13-29 від 31 серпня 2016 року.

Згідно з повідомленням прес-служби Національної поліції в Донецькій області, на даний момент правоохоронці перевіряють юридичні підстави реєстрації та діяльності зазначеного підприємства. Також наголошують, що "муніципальна поліція" не має ніякого стосунку до підрозділів Нацполіції в Донецькій області.

Міськрада Дружківки відсторонила від посади голову муніципальної поліції Бережного, - Аброськін 01

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme