Колективи Львівщини презентуватимуть українське мистецтво у Сербії

Для налагодження співпраці з Республікою Сербія департамент освіти і науки облдержадміністрації організує міжнародний українознавчий табір для учнів з українських осередків діаспори Сербії

Як повідомляє Depo.Львів голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка зустрівся із делегацією Національної ради української національної меншини Сербії. Сторони обговорили напрямки співробітництва у сфері молодіжної політики, культури та освіти.

Співпраця передбачає реалізацію низки культурних заходів, які артисти Львівщини презентуватимуть на теренах Сербії, а також обмін мистецькими колективами. Молодь українського походження з Республіки Сербія запрошуватимуть до участі у культурних заходах, що проводять у Львівській області.

Олег Синютка також висловив готовність з боку обласної державної адміністрації закупити українські підручники та іншу літературу патріотичного та культурно-освітнього змісту для українських шкіл у Сербії.

Окрім того, для налагодження співпраці з Республікою Сербія департамент освіти і науки облдержадміністрації організує міжнародний українознавчий табір для учнів з українських осередків діаспори Сербії.

Голова Львівської облдержадміністрації запевнив у особистій підтримці в усіх питаннях, пов'язаних із освітою, культурною діяльністю та іншими важливими сферами життя української національної громади.

Львів'ян запрошують на виставку плащаниць.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme