Гройсман назвав рішення, які хоче ухвалити у 2017-му

Цього року уряд повинен ухвалити як мінімум 5 рішень

Про це під час години запитань до уряду в парламенті заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, преедає Depo.ua.

"Нампотрібно провести ефективну пенсійну реформу, і уряд запропонує модель, яка дасть можливість з 1 жовтня не давати подачки, як ще робилося раніше.нам потрібно запровадити зміни у земельних відносинах. Якщо раніше це потрібно було, щоб віддати землю іноземцям або великим холдингам, сьогодні уряд ініціює реформу, яка дасть можливість фізичним особам-українцям одне одному продавати землю, формувати по-справжньому фермерський клас. Ми маємо 3,5 тис. держпідприємств, які є осередком корупції і неефективності. 82 млрд грн збитку приносять державі ці підприємства. Ми маємо пройти шлях, який дозволить ефективно використовувати держпідприємств, через публічний конкурентний продаж. Це дасть залучити в економіку мільярдні інвестиції, створити робочі місця, запровадити нові технології", - сказав він.

Четвертим пунктом Гройсман назвав освіту.

"Ми внесли в парламент і спільно працюємо над реформою освіти. Ми маємо прискорити ці рішення. Українці мають отримати доступ до нової, якісної української школи. І ще одна надзвичайно важлива реформа, яку ми маємо зробити - реформа охорони здоров'я", - сказав він.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme