UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Екс-правоохоронця, що перебуває у розшуку, затримали за викрадення авто

Запорізькі патрульні, розшукуючи викрадену автівку, сьогодні, 14 квітня, уранці натрапили на екс-службовця, що перебуває у розшуку за двома статтями Кримінального кодексу

Екс-правоохоронця, що перебуває у розшук…

Як повідомили порталу Depo.Запоріжжя у прес-службі Патрульної поліції, уранці патрульні отримали виклик про викрадення автомобілю Skoda Octavia сірого кольору. Власник повідомив, що на легковику встановлений GPS-навігатор, і, згідно його даних, авто рухається в бік Василівки.

Викрадену автівку патрульні знайшли на одній з непримітних ґрунтових доріг в районі села Новоолександрівка.

При наближені поліцейських з неї вискочив чоловік і намагався втекти в поля. Однак, був затриманий. Виявилося, що імовірний викрадач авто перебуває у розшуку за ч.1 ст.366 ККУ (Службове підроблення) та ч. 2 ст. 365 ККУ (Перевищення влади або службових повноважень, якщо воно супроводжувалося насильством, застосуванням зброї або болісними і такими, що ображають особисту гідність потерпілого, діями) Кримінального кодексу України.

У ГУ Нацполіції в Запорізькій області поки не коментують, на якій посаді перебував затриманий, та що скоїв. Утім, як вдалося з'ясувати порталу Depo.Запоріжжя з власних джерел, викрадач авто - колишній співробітник правоохоронних органів.

У викраденій автівці патрульні знайшли купу "цікавих речей": переносну радіостанцію, наклейки з номерами кузову на автомобіль Skoda, три комплекти різних державних номерних знаків, дерев'яну битку, предмет, схожий на мисливський ніж та коробку від GPS-трекеру.

Поліція відкрила кримінального провадження за ознаками ст. 289 Кримінального кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом). Оскільки у правоохоронців є всі підстави вважати, що згаданий злочин – не єдиний кримінальний епізод на рахунку підозрюваного, його перевіряють на причетність до скоєння інших схожих правопорушень.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme