ДТП на Полтавщині: Зіткнулись три вантажівки, є постраждалий

На автошляху Київ-Харків зіткнулись три вантажівки, водій однієї з тяжкими травмами потрапив у реанімацію

ДТП на Полтавщині: Зіткнулись три вантаж…

Вчора, 13 квітня, близько 03:00 на автодорозі Київ-Харків сталася ДТП за участі трьох вантажівок, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на прес-службу обласної поліції.

Поліцейські встановили, що 47-річний водій Renault Premium, рухаючись у напрямку Києва, зіткнувся з припаркованою поблизу автозаправки вантажівкою Mercedes. Після удару "Мерс" зіштовхнувся з поруч припаркованим вантажним Volvo, під керуванням 34-річного киянина.

В результаті аварії постраждав 41-річний водій вантажівки Mercedes. Чоловіка з тяжкими тілесними ушкодженнями терміново направили у реанімаційне відділення.

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років з ймовірним позбавленням прав. Триває досудове розслідування.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme