UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Директора вінницької школи звинувачують у домаганнях до учениць і вчительок

У Вінницькій області батьки учнів та вчителі звинувачують 60-річного директора у домаганнях

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на ТСН.

Почалося із зізнання однієї дівчинки, продовжилося - заявою до управління освіти, під якою підписалося понад 80 батьків. У райдержадміністрації створили спеціальну комісію, своє розслідування веде і поліція.

Школярка Катерина Махмут стверджує, що директор намагався її поцілувати просто на подвір'ї закладу. Коли її мати поспілкувалася з іншими батьками, виявилося, що чутки про домагання у школі ходять давно, зокрема, й серед педагогів. Останнім він пропонував статеві стосунки.

Під скаргою до управління освіти підписалися понад 80 батьків. Освітяни створили спеціальну комісію, яка має перевірити, чи справді 60-річний директор домагався дітей та вчителів.

Директора школи на час перевірки відсторонили від посади. Він на лікарняному і на дзвінки не відповідає. Замість нього з журналістами спілкується дружина, яка викладає хімію у цій же школі. Вона запевняє - це наклеп. Але кому це вигідно - не каже.

У місцевій поліції почали розслідування. Якщо домагання з боку директора школи підтвердяться, то самим лише звільненням не обійдеться: мова йтиме про кримінальну відповідальність.

Нагадаємо, що жителі села, де знаходиться школа, заявляли, що навіть мають відео із записом того, як директор схиляв учениць до орального сексу.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme