Звинувачуваний у вибуху будинку в Павлограді наполягає на вбивстві дружини через кохання

Прокурори вимагають довічного ув'язнення для чоловіка, який спричинив вибух у Павлограді і зарізав власну дружину

Звинувачуваний у вибуху будинку в Павлог…

Олександр Коломоєць, який наніс 128 ударів ножем своїй дружині і звинувачується у вибуху будинку в Павлограді, під час судового засідання наполягав, що скоїв злочин через кохання, передає Depo.Дніпро з посиланням на "Бегемот".

У суді завершилися дебати, і тепер чоловік чекає на вирок. Прокурор вимагає для нього довічного ув'язнення. Підсудному висунули звинувачення за ч.2 ст. 194 КК України (умисне знищення або пошкодження майна); ч.4 ст. 187 КК України (розбій); п.4, п.6 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю і в корисливих цілях).

Матеріальні збитки, завдані мешканцям будинку по вул. Дніпровській, 569 після вибуху оцінені в 1 млн 971 тис. грн.

Як раніше повідомля Depo.Дніпро, вибух стався близько першої ночі. Рятувальники драбиною вивели матір з п'ятирічною дитиною. І тієї ж ночі поліція затримала винуватця, мешканця цього будинку. Як з'ясувалося, у такий спосіб він хотів вкоротити собі віку, але останньої миті вийшов надвір. Напередодні він вбив свою дружину. Як кажуть сусіди, вони понад 20 років жили разом, у них є дорослий син. Чоловік повінстю визнав свою провину.

Депутати Павлоградської міськради виділили гроші мешканцям зруйнованого вибухом будинку, але виявилось, що не всі були прописані.

Згодом людям запропонували повернутися у зруйновані вибухом під'їзди.

У Павлограді винуватця вибуху багатоперхівки називають терористом. Олександр Коломієць, якого звинувачують у вибуху будинку у Павлограді, вимагав закритого і найскорішого суду. Його підозрюють у вживанні транквілізаторів. Газовики розповіли, що вибух у багатоповерхівці у Павлограді, який спричинив руйнування, ймовірно стався через включену конфорку.

Підірваний будинок ремонтуватимуть в обхід "Прозорро", оскільки у Павлограді не знайшлось бажаючих його відновити.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme