Зі Львова вже можна полетіти у Вроцлав за 409 грн

Wizz Air запустила новий рейс "Львів - Вроцлав"

Як повідомляє Depo.Львів, авіакомпанія Wizz Air (Угорщина) запустила новий рейс із Львова у Вроцлав (Польща). Про це сказано в повідомленні компанії.

Рейси будуть виконуватися двічі на тиждень, у вівторок і суботу, за ціною квитків від 409 грн.

У 2017 році відкривається вісім нових маршрутів з України з урахуванням запуску другого рейсу зі Львова в Берлін (Німеччина) і рейсів з Києва в такі міста, як Познань і Люблін у Польщі, Франкфурт-Хан і Ганновер у Німеччині.

Wizz Air констатує пасажиропотік на українському напрямку 418 тис. людей в 2016 році. У березні 2015 року авіакомпанія "Візз Ейр Україна" (Київ) заявила про припинення своєї діяльності з 20 квітня 2015 року. Група компаній Wizz Air є найбільшим лоукост-авіаперевізником у Центральній і Східній Європі. Флот Wizz Air нараховує 74 борти: 63 літаки Airbus A320 і 11 літаків Airbus A321.

Ryanair перенесла дату запуску рейсу зі Львова у Лондон. Ryanair здивувала львів'ян. Раніше Ryanair планувала почати виконання рейсів зі Львова в Берлін з жовтня. Коли Ryanair відкриє рейс зі Львова до Лондона. Куди ще Ryanair відкриє авіарейси зі Львова.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme