UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Затриманого екс-чиновника "Держзовнішінформа" закрили за ґратами з можливістю вийти за 2 млн

За результатами розгляду клопотання детектива Національного антикорупційного бюро України, погодженого прокурором Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, колишньому заступнику керівника державного підприємства "Держзовнішінформ" обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави в розмірі 2 млн грн

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на САП.

"Вчора детективами Національного антикорупційного бюро України за процесуального керівництва прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури затримано колишнього заступника керівника ДП "Держзовнішінформ", підозрваюного у вчиненні за попередньою змовою з керівником вказаного державного підприємства розтрати майна ДП "Держзовнішінформ" шляхом перерахування коштів за фіктивні послуги на суму понад 9 млн. грн. та підробці офіційних документів", - говориться у повідомленні.

На даний час підписано повідомлення про підозру колишньому керівнику ДП "Держзовнішінформ", вживаються заходи з метою його вручення останньому в передбачений Кримінальним процесуальним кодексом України спосіб. За інформацією слідства на даний час вказана особа знаходиться на території проведення антитерористичної операції. У зв'язку з чим, планується подання клопотання про здійснення спеціального досудового розслідування.

Нагадаємо, що екс-заступника голови "Держзовнішінформу" детективи НАБУ затримали учора, 12 квітня.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme