Веселова: Ригованов, що їздив на російське телебачення, більше не є моїм помічником

Народний депутат України Наталія Веселова, родом зі Слов'янська, повідомила, що Руслан Ригованов, який брав участь в ефірах передач російських телеканалів, з 1 березня більше не є її помічником

У своїй заяві на звільнення він вказав, що між ними ідеологічні розходження у поглядах на питання по Донбасу.

"Українці для биття" - саме так ставляться до тих українців, які на роботу їздять на різноманітні ток-шоу до країни-агресора", - написала Наталія Веселова у себе у Facebook, передає Depo.ua.

"З такими людьми я зустрічалась декілька разів. Це й мій колишній однопартієць Вадим Трюхан, який ставив власні амбіції вище за партійні інтереси. Це й член КПСД Павло Жовніренко, який з його слів доносив правдиву позицію України до росіян. Це й, на превеликий жаль, мій помічник на громадських засадах Руслан Ригованов", - йдеться у повідомленні.

"Коли я дізналась про те, що Руслан їздить на заробітки на ток-шоу до РФ, у нас стався конфлікт. Він затягнувся надовго, я вимагала від нього скласти обов'язки помічника, а він за це публічно поливав мене брудом. Та моя думка не змінилась: ніхто не має права заробляти, підігруючи агресору за гроші. З 1 березня Руслан Ригованов не є моїм помічником. Власне, навіть у своїй заяві він не приховує, що у нас є ідеологічні розходження у поглядах на питання по Донбасу. "Українці для биття" грають в ігри із совістю", - зазначила народний депутат.

"Когда я узнала о том, что Руслан ездит на заработки на ток-шоу в РФ, у нас произошел конфликт. Он затянулся надолго, я требовала от него сложить обязанности помощника, а он за это публично поливал меня грязью. И моё мнение не изменилось: никто не имеет права зарабатывать, подыгрывая агрессору за деньги. С 1 марта Руслан Рыгованов не является моим помощником. Собственно, даже в своем заявлении он не скрывает, что у нас есть идеологические различия во взглядах на вопросы по Донбассу. "Украинцы для битья" играют в игры с совестью", - отметила народный депутат.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme