UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Великодні подарунки отримали тернопільські поліцейські, що служать на Сході

Освячений службовий стяг також повезли роті поліції особливого призначення "Тернопіль" в Лисичанськ

Великодні подарунки отримали тернопільсь…

Великодні подарунки та випічку отримали напередодні свят працівники роти поліції особливого призначення "Тернопіль", які несуть службу поблизу Лисичанська, повідомляє Depo.Хмельницький за інформацією прес-служби ГУ НП області.

На Христове Воскресіння хлопці смакуватимуть пасками випеченими на рідній Тернопільщині.

Керівник роти Володимир Катрук подякував керівництву тернопільської поліції за допомогу та підтримку.

"Впевнений, навіть звістка з рідного краю надає бійцям сили та наснаги нести нелегку службу. Окреме спасибі волонтерам. Без них - ніяк," - каже командир.

Раділи тернопільським гостям у погонах і інші працівників роти. Бійці розповідали про нелегкі будні, роботу на блокпостах та співпрацю з місцевими поліцейськими. Показали й новоприбулих у роті - чотирилапих помічників. Собаки прибилися до бійців на блокпості і стали відмінними охоронцями.

Як зазначив заступник начальника Головного управління Нацполіції в Тернопільській області Руслан Балик, ця поїздка вийшла особливою, адже окрім продуктів, працівникам роти привезли нещодавно виготовлений новий службовий прапор. Поліцейське знамено освятили на Благовіщення, а для підняття бойового духу правоохоронці вирішили привезти його колегам на схід.

"Він не тільки став поліцейським прапором управління, а й тепер по праву називатиметься бойовим прапором поліції Тернопільщини, адже просяк духом Сходу," - зазначив Руслан Балик.

Нагадаємо, на Благовіщення у Тернополі освятили знамено поліції краю.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme