У завлаба Каразінського університету відібрали права за скоєння п'яної ДТП на Клочківській

Харківський суд визнав чоловіка винним у правопорушенні за двома статтями Кодексу України про адміністративні правопорушення

У завлаба Каразінського університету від…

Як передає Depo.Харків, про це йдеться в постанові Дзержинського районного суду Харкова від 14 березня 2017 року.

Суд розглянув справу про адміністративне правопорушення за ст.124, ч.1 ст.130 КУпАП (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів; керування у стані алкогольного сп'яніння). У скоєнні цього обвинувачувався чоловік, що працює завідувачем лабораторії ХНУ ім. Каразіна.

Згідно матеріалів справи, 17 січня близько 17:00 чоловік, керуючи Daewoo Lanos, на вулиці Клочківській, 111-А протаранив автомобіль BYD, що зупинився попереду. Водій Daewoo Lanos мав явні ознаки алкогольного сп'яніння - запах алкоголю з порожнини рота, нечітка вимова, нестійка хода. Однак чоловік відмовився від проходження тесту на алкоголь.

Суд визнав завлаба винним та наклав на нього адміністративний штраф за двома статтями КУпАП у розмірі 10540 грн і позбавив права керування на один рік.

Як повідомляв Depo.Харків, внаслідок надзвичайної ситуації, що сталася в Балаклії Харківської області, Україна втратила боєприпасів на 1 млрд доларів.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme