UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Вінницькому онкодиспансері відкрили оновлене відділення

Перед відкриттям головний лікар диспансеру продемонстрував слайди, щоб показати, як змінилося відділення після ремонту

У Вінницькому онкодиспансері відкрили он…

Сьогодні, 13 квітня у Вінницькому обласному онкодиспансері відкрито оновлене гінекологічне відділення, на реконструкцію якого витратили майже 6 мільйонів, передає кореспондент Depo.Вінниця.

Капітальний ремонт у гінекологічному відділенні не проводився 30 років. У відділенні, яке розраховано на 40 ліжок. На реконструкцію пішло 5,9 млн грн, з них 4, 9 млн грн було виділено з Державного фонду регіонального розвитку і 1 млн – з обласного бюджету.

"Після капітального роботу це надсучасне відділення, яке відповідає світовим стандартам. У 2016 році в відділенні виконано 1624 оперативних втручання, 20% з яких виконується лапораскопічним або ендоскопічним методом. Це та методика, яку ми широко впроваджуємо в нашу діяльність. На жаль онкогінекологічних хворих з року в рік збільшується, тому впевнений, що завдяки створенню комфортних та сучасних умов, а також кадровому потенціалу зможемо надавати медичну високоспеціалізовану допомогу ще більшій кількості жінок Вінниччини", - наголосив головлікар Володимир Шамрай.

Ремонт зроблений відповідно до сучасних тенденцій, це перше відділення де встановлено сучасна вентиляційна система , яка в разі необхідності дозволяє подавати в приміщення і тепле повітря, встановлено надсучасне відеоспостереження та система екстреного виклику пацієнтом працівника, біля ліжка кожної із хворих є кнопка виклику. А медична сестра має на руці браслет, де висвітлюється номер ліжка і палати. Наступним відділенням, і воно буде останнім в хірургічному корпусі де проводитимуть реконструкцію – буде урологічне.

"Залишилося в хірургічному корпусі єдине відділення без ремонту, яке знаходиться в жахливому стані – урологічне. На цей рік заплановано з фонду регіонального розвитку 8 мільйонів на те щоб ми розпочали реконструкцію урологічного відділення, а вже в наступному році завершити", - додав Шамрай.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme