У Вінниці на вулиці вибухнула граната: Загинув один солдат, троє людей поранено

У солдтата із собою були димові шашки і тубус РПГ-26

У Вінниці на вулиці вибухнула граната: З…

Вночі 13 квітня на вулиці Замостянській стався вибух, у результаті якого загинув солдат однієї з військових частин, ще троє людей поранено осколками. Про це із посиланням на прес-службу ГУ НП у Вінницькій області повідомляє Depo.Вінниця.

Повідомлення про вибух біля будинку культури на вулиці Замостянській до поліції надійшло близько 2:25. Як розповів керівник вибухотехнічного відділу поліції Валентин Мельник, вибухнув предмет, схожий на гранату, який 20-річний загиблий дістав зі своєї сумки.

Разом із загиблим були 26-річний товариш по службі, 16-річна дівчина та 20-річний вінничанин. Усі вони отримали осколкові поранення та госпіталізовані.

granata

granata

Під час огляду з місця події поліція вилучила 5 різнокаліберних набоїв, стріляний тубус РПГ-26, 2 димові шашки та 3 важелі до запалів осколкових гранат. Вилучене направлено на експертизу.

granata

granata

granata

Наразі поліція встановлює обставини трагедії та походження вибухонебезпечних предметів. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.115 Кримінального кодексу України (з додатковою відміткою "нещасний випадок"). За попередньою інформацією слідства, військовослужбовці перебували у короткостроковій відпустці.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme