UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Сумах п'яний велосипедист спровокував ДТП

Чоловік впав на велосипеді під колеса автівки і звинуватив водія у наїзді

У Сумах п'яний велосипедист спровок…

12 квітня о 21:00, на вул. Героїв Крут в Сумах автівка "Мерседес Віто" зіткнулася з велосипедистом, повідомляє Depo.Суми з посиланням на Сайт міста Суми.

"За словами водія іномарки, він помітив велосипедистів і загальмував. Один з чоловіків, керуючий велосипедом, злякавшись, не втримав рівноваги і впав. Наїзду не було. Ніхто не постраждав", - коментує інцидент прес-секретар Сумської патрульної поліції Олег Сологуб.

До приїзду поліцейських, велосипедист стверджував, що водій "Мерседес Віто" скоїв на нього наїзд. Пізніше чоловік від своїх слів відмовився, так само як і відмовився від складання заяви і допомоги медиків.

За словами самих патрульних, сумчанин, чий велосипед виявився на проїжджій частині, знаходився в стані алкогольного сп'яніння.

Раніше Depo.Суми повідомляло, що до поліції надійшла інформація про те, що 30-річна мешканка Конотопа підшукує кілера для вбивства свого чоловіка.

Поліцейські знайшли чоловіка, які погодився зіграти роль кілера і зустрітися із жінкою. Затримали замовницю під час передачі останньої частини грошей умовному кілеру.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme