UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Шаргороді упіймали чотирьох металокрадіїв

Декілька разів злодії пробиралися в приміщення складу через вікно і викрадали металеві запчастини

У Шаргороді, що на Вінниччині, працівники поліції затримали чотирьох зловмисників, які викрадали запчастини до аграрної техніки з приміщення місцевого підприємства. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу поліції Вінниччини.

До поліції з заявою про крадіжку звернувся 51-річний житель Шаргорода. Зі складського приміщення місцевого підприємства невідомі викрали електродвигун, зварювальний електрогенератор та інші запчастини до сільськогосподарської техніки.

Відпрацювавши пункти прийому металобрухту в районі, поліцейські натрапили на слід зловмисників. Ними виявились троє 17-річних місцевих хлопців та їхній 23-річний товариш.

Поліцейські встановили, що зловмисники вже не вперше обікрали склад підприємства. Декілька разів вони проникали в приміщення через вікно та викрадали металеві запчастини. Викрадене виносили за межі за населеного пункту та на таксі перевозили до пунктів прийому металобрухту. Зараз вони підозрюються у вчиненні ще трьох крадіжок.

Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 КК України (крадіжка). Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк до 6 років.

Нагадаємо, на Вінниччині четверо чоловіків вночі порізали залізничний міст через річку на шматки та перевозили автівками на металобрухт.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme