У Полтаві з'явилися маршрутки з тарифом 3 грн

Перевізники без дозволу міської влади вийшли на маршрути зі зниженою вартістю проїзду

У Полтаві з'явилися маршрутки з тар…

13 квітня на маршрути Полтави вийшли автобуси, у яких вартість проїзду знижена до 3 грн. Про це написав у "Фейсбуці" Сергій Чередніченко, повідомляє Depo.Полтава.

Так як конкурс з розподілу дозволів не відбувся, перевізники без згоди міськвиконкому виїхали на маршрути. На кожному такому автобусі є напис "3 грн без корупції".

Нагадаємо, що 12 квітня о 14:00 годин у Полтавському міськвиконкомі мав відбутися конкурс з розподілу дозволів на обслуговування маршрутів автобусів на Леваду, але не відбувся через відсутність кворуму - з 16 членів комісії прийшло лише шість.

На конкурс подали свої пропозиції, окрім місцевих підприємств, ще дві компанії - ТОВ "Луганська автотранспортна компанія -077" та ПП "А.Т.Н.".

Як з'ясувалося ці перевізники готові перевозити полтавців на автобусах "Богдан" та "Еталон" пасажиромісткістю 40 людей за тарифом 3 грн замість нинішніх 4 грн.

Раніше повідомляло, що 11 квітня у Полтаві інспектори патрульної поліції протягом дня зупинили трьох водіїв автобусів, які проїхали на заборонений червоний сигнал світлофора.

Патрульні винесли водіям постанови за ч. 2 ст. 122 КУпАП. Санкція цієї статті передбачає штраф у розмірі 425 гривень.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme