У Харкові зловмисники сховали наркотики на собаці

У Харкові патрульні затримали молодиків, які сховали наркотики за ошийником собаки

Як повідомили Depo.Харків у прес-службі патрульної поліції Харкова, сьогодні, 13 квітня, близько 11:30 на проспекті Тракторобудівників патрульні оформлювали порушення правил дорожнього руху автомобілем, який перевозив бензин. Під час складання адміністративних матеріалів, поліцейські помітили неподалік двох невідомих, що гуляли з собакою, яка щось уважно шукала в кущах.

"Потім чоловіки пішли до одного із під'їздів будинку. Собака бігла за громадянами. Невідомі не могли потрапити до під'їзду, так як їм ніхто не відчиняв. Патрульні звернули увагу, що за ошийником пса знаходиться поліетиленовий пакетик з білою речовиною", - розповіли в прес-службі.

Правоохоронці підійшли до невідомих. В цей момент у собаки з-під ошийника випав пакетик.

Власники тварини не змогли пояснити, що знаходиться в пакетику. Перевіривши особи чоловіків, поліцейські встановили, що вони вже мали проблеми з законом та притягувалися до кримінальної відповідальності.

Для встановлення обставин на місце викликали слідчо-оперативну групу та співробітників Центру поводження із тваринами. Експерти вилучили речовину, а чоловіків передали слідчим.

Собаку забрали до притулку Центру поводження з тваринами.

Як повідомляв Depo.Харків, на Харківщині судили бізнесвумен за вбивство "домашнього тирана".

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme