Солістка "ВІА Гри" показала фото, на якому важить на 35 кг більше

28-річна солістка "ВІА Гри" Еріка Герцег ніколи не приховувала, що важила набагато більше, і цей факт не завадив їй досягти успіху

Солістка "ВІА Гри" показала фото, на яко…

Нещодавно в мережу потрапили фото артистки, коли вона важила на 35 кг більше. За словами Еріки, причиною втрати ваги стала нещасна любов: хлопець залишив її через "неідеальність", передає Depo.ua з посиланням на "Лайм".

Сама співачка досить відверто розповіла про ті відносини і власних почуттях. Худнути дівчина почала дев'ять років тому, коли зустрічалася з хлопцем.

"... це була перша любов. І він кинув мене через те, що я далека від ідеалу і мала зайву вагу", - згадує Еріка. Вона додає: їй тоді здавалося, що вона більше не зустріне взаємну любов, адже "людям байдуже те, що у тебе всередині, - вони дивляться тільки на зовнішній вигляд". Після розставання з хлопцем Еріка взялася за себе: дівчина схудла і змінила темно-рудий колір волосся на блонд.

Еріка згадує, що перші спроби схуднути не відповідали канонам правильності, тоді вона різко обмежила кількість спожитих калорій і виснажувала себе тренуваннями.

"Плюс я завжди ношу з собою фрукти, щоб була можливість перекусити, де б я не перебувала. Єдине, що я вважаю допустимим з'їсти ввечері перед сном, - це кефір з 1-2 відсотками жирності (я проти знежирених молочних продуктів)", - зазначає Герцег.

Нагадаємо, у солістки групи "ВІА Гра" митниця відібрала мільйон в аеропорту Бориспіль.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme