Російські силовики на кордоні з Україною влаштовують провокації з гранатами

Cпівробітники ФСБ спільно з російськими прикордонниками чинять провокації стосовно громадян України

Про це повідомили в прес-службі Держприкордонслужби, передає Depo.ua.

"За наявними даними, співробітники ФСБ Росії спільно з прикордонниками регіональних прикордонних управлінь ПС ФСБ РФ, під виглядом перевірки служби прикордонних та митних нарядів в російських пунктах пропуску, періодично здійснюють провокації щодо громадян України", - заявив прес-секретар ДПСУ Олег Слободян.

За його словами, використовуючи тиск, погрози та адміністративний вплив, російські силовики змушують громадян України переміщувати через кордон так звані "навчальні закладки" у вигляді різних боєприпасів, наприклад гранат, які надаються їм вже на території Росії перед російським пунктом пропуску.

Подібні дії російських спецслужб розцінюються, як передумови до провокацій.

"Вони можуть призвести до створення конфліктних ситуацій на російсько-українському кордоні у вигляді зрежисованих затримань російськими силовиками громадян України, нібито, при спробі ввезення в Росії заборонених предметів, у т. ч. зброї і боєприпасів", - резюмував Слободян.

Нагадаємо, що Державна прикордонна служба України посилила заходи безпеки на кордоні на період великодніх і травневих свят.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme