Після призначення Мілютіна обсяги відшкодованого ПДВ зросли на 233%

Податкове відомство під керівництвом Гліба Мілютіна працює виключно в правовому полі і виключає методи силового тиску

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на Комментарии.UA.

Після зміни керівництва Держфіскальної служби Одеської області відомство стало одним з лідерів за динамікою повернення ПДВ серед фіскальних служб країни, що підтверджується відповідними цифрами. Так, наприклад, загальна сума фактично повернутого на рахунки юридичних осіб податку на додану вартість за 2016 рік зросла на 233% і склала 1 070 973,8 тис. грн. При цьому, відомству вдалося значно скоротити терміни обробки кожного із запитів, завдяки чому місцеві компанії змогли збільшити обсяги оборотних коштів в 1,2 рази.

Керівник ГУ ДФС в Одеській області Гліб Мілютін розкрив секрет продуктивної роботи: керівництво податкового відомства щомісяця проводить зустрічі з представниками бізнес-спільноти Одеського регіону, де розглядають конкретні питання, пов'язані з адмініструванням обов'язкових на користь держави платежів і оподаткуванням в цілому. Такий діалог між чиновниками і бізнесом дозволяє оперативно вирішувати нагальні проблеми. Результатом таких зустрічей стають, в тому числі, і законодавчі ініціативи податкової служби в Одеській області.

Нагадаємо, що Гліб Мілютін став переможцем конкурсу на посаду начальника Головного управління УКРІНФОРМ в Одеській області, проведеного на підставі наказу Державної фіскальної служби України від 23.02.2017 №373-о.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme