UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Основними торгівельними партнерами Хмельниччини при імпорті є країни Європи

Цьогоріч топовими країнами, які активно постачають товари власного виробництва в область, стали Швейцарія, Польща та Німеччина

Основними торгівельними партнерами Хмель…

Цьогоріч бізнес Хмельниччини здебільшого імпортує з країн ЄС, повідомляє Depo.Хмельницький за інформацією прес-служби ДФС області.

У трійці лідерів - Швейцарія, Польща та Німеччина. Питома вага їх продукції від загальної кількості оформлень становить 56%. У грошовому еквіваленті це складає понад 1,3 мільярда гривень.

"Загальна вартість імпортованих товарів у нинішньому році досягла рівня у 2,2 мільярда гривень, що більш як на 800 млн грн перевищує торішній показник, - кажуть податківці. - Згадані європейські країни поставили на Хмельниччину товари промислового виробництва, інтеграція яких у регіональну економіку сприятиме її якісному розвитку."

Імпортували в першу чергу трактори, машини та механізми для збирання в обмолоту сільськогосподарських культур, моторні транспортні засоби спеціального призначення, обладнання для обробки гуми та пластмас, кам‘яне вугілля, сталевий прокат, полімери у первинних формах.

Середньоденні нарахування від проведення зовнішньоекономічних операцій з імпорту товарів на Хмельницькій митниці ДФС на сьогодні фактично становлять 11,2 мільйона гривень, тоді як на цю пору торік вони досягали рівня у 9,1 мільйона гривень.

Читайте також: Бізнес Хмельниччини надає перевагу в імпорті з Швейцарії

Майже на третину зросла на Хмельниччині кількість імпорту

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme