Омелян не вимагав заміни керівництва Одеської залізниці

Міністр інфраструктури Володимир Омелян незадоволений роботою "Укрзалізниці", а не конкретно "Одеської залізниці", як повідомлялося раніше

У розповсюджену раніше інформацію про те, що міністр інфраструктури Володимир Омелян незадоволений роботою керівництва Одеської залізниці, закралася помилка, передає Depo.Одеса. Насправді міністр висловлював незадоволення роботою всієї "Укрзалізниці", а проблеми в її одеській філії навів як приклад.

Як повідомляє прес-служба відомства, відповідаючи на запитання журналіста про те, чи не поставить цьогоріч Укрзалізниця під загрозу темпи виконання дорожніх робіт, міністр інфраструктури заявив, що керівництво підприємства має бути звільнене.

"Хронічна проблема одна й та сама: локомотивів бракує, вагонів не вистачає. Тут питання, в першу чергу, управлінське. Як тільки буде змінена команда на якісну, ми зможемо говорити про те, що ми готові йти назустріч бізнесу. На жаль, Одеська Укрзалізниця протягом останнього місяці не змогла забезпечити нормальну роботу десятків потягів, що призвело до колосальних збитків. Про це у пресі не говориться, але це сумний факт. Подібна ситуація двічі була у березні. Зараз це вже втретє. Такі речі недопустимі", - повідомив Омелян.

На думку міністра, вирішення проблеми потребує кадрових рішень від Кабміну.

Нагадаємо, напередодні Depo.Одеса з посиланням на видання "Південний кур'єр" повідомляло, що Омелян висловив незадоволення керівництвом "Одеської залізниці". Ця інформація була помилковою.

Також нагадаємо, що посада начальника Одеської залізниці зараз вакантна. Після завершення контракту Григорія Бойка 28 лютого цього року, його обов'язки виконує перший заступник В'ячеслав Єрьомін.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme