НАЗК перевірить брехливі декларації 18 чиновників, суддів та нардепів

Національне агентство з питань запобігання корупції проведе повну перевірку декларацій ще 18 чиновників, суддів та нардепів

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-службу відомства.

"Національне агентство з питань запобігання корупції розпочинає проводити повну перевірку декларацій ще 18 осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування. Рішення прийнято на засіданні НАЗК. Підставою для проведення повної перевірки декларацій стала інформація про можливе відображення у деклараціях недостовірних відомостей, отримана НАЗК від фізичних осіб, громадських організацій та правоохоронних органів", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, уповноважені особи НАЗК перевірять декларації 8 суддів Вищого спеціалізованого суду, 3 народних депутатів України, 2 прокурорів, судді Одеського районного суду, представників Міністерства освіти і науки, Державної фіскальної служби, Вищої ради правосуддя та Національної поліції.

Початком здійснення повної перевірки декларації є день, наступний за днем прийняття відповідного Рішення.

Крім того, НАЗК повідомляє про 22 відмови у проведенні повної перевірки декларацій за зверненнями фізичних, юридичних осіб, засобів масової інформації та інших джерел про можливе відображення у деклараціях недостовірних відомостей.

Нагадаємо, Національне агентство з питань запобігання корупції вже затвердило 184 висновки за результатами аналізу звітів політичних партій про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за четвертий квартал 2016 року.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme