На Запоріжжі запобігли "метамфітаміновій експансії " житомирсько-одеських наркоділків

У Запоріжжі СБУ припинила діяльність міжрегіональної злочинної групи, що спеціалізувалась на виготовленні та розповсюдженні метамфітаміну

На Запоріжжі запобігли "метамфітаміновій…

Як повідомили порталу Depo.Запоріжжя у прес-центрі УСБУ в Запорізькій області, група, до складу якої входили мешканці Житомира та Одеси, обладнала нарколабораторію в центрі Запоріжжя. Добре обізнані у процесі виготовлення психотропів і наркотиків ділки намагалися поставити на потік виготовлення метамфітаміну.

Правоохоронці задокументували кілька епізодів злочинної діяльності групи з продажу невеликих кількостей психотропів, а коли ділки наважилися реалізувати велику партію, затримали їх "на гарячому". У зловмисників вилучили понад двісті грамів метамфітаміну, орієнтовна ціна якого на "чорному" ринку складає близько трьохсот тисяч гривень.

Під час обшуків у помешканні злочинців також вилучили п'ятдесят тисяч гривень, які були отримані від попереднього продажу наркортиків, майже сто грамів метамфітаміну, а також прекурсори, інгредієнти та лабораторне обладнання для виготовлення психотропної речовини.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 КК України. Членам угруповання вже оголошено про підозру. Одного із зловмисників взято під варту, відносно ще двох вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

Нині правоохоронці проводяться оперативно-слідчі дії, направлені на встановлення всіх осіб причетних до скоєння вказаного злочину.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme