UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На що здатні п'яні львівські працівники автосервісу

У Львові патрульні затримали 21-річного працівника автосервісу

Як повідомляє Depo.Львів з посиланням на Патрульну поліцію Льова, у Львові п'яний працівник автосервісу розбив чужий автомобіль.

Близько п'ятої години ранку, екіпаж патрульної поліції отримав виклик від охоронця, що на перехресті вулиць Личаківська та Мечнікова, автомобіль Mazda на великій швидкості пробив бетонні блоки та вилетів на ділянку проведення ремонтних робіт.

Патрульні прибули на місце події та побачили автомобіль, який розбив загородження, проїхав ще близько 80 метрів та зупинився. Інспектори підійшли до автомобіля, проте там нікого не було. Зі слів охоронця, після пригоди з автомобіля вийшов чоловік та побіг вниз по вулиці Личаківській.

Згодом, коли патрульні малювали схему ДТП, вони помітили невідомого, який ходив поряд з місцем пригоди. Поліцейські зупинили його та запитали чи має він відношення до події. Чоловік заперечив свою причетність, проте патрульні попросили його викласти все, що було у нього при собі. В кишені чоловіка знаходилися ключі від автомобіля Mazda. Інспектори встановили особу та з'ясували, це 21-річний працівник автосервісу, який без дозволу власника транспортного засобу використав автомобіль у власних цілях.

Патрульні провели перевірку на стан алкогольного сп'яніння, результат – 1.93 проміле.

На винуватця ДТП патрульні склали протокол за керування в стані алкогольного сп'яніння, вчинення ДТП та винесли постанову за керування автомобілем без документів. Власник автомобіля наразі не написав заяву про незаконне заволодіння транспортним засобом. Справу передали слідчим.

П'ять підлітків на Matiz протаранили стіну горілчаного заводу у Львові.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme