На Росії урочисто відсвяткували день народження дорожньої ями

На вулиці Котовського в Новосибірську (Росія) відбулося святкування дня народження найглибшої дорожньої ями в місті

На Росії урочисто відсвяткували день нар…

Рівно рік тому, 13 квітня, у неї з'явився твіттер, цю дату і було вирішено зробити святковою. Сама яма з'явилася в 2015 році, повідомляє Depo.ua з посиланням на "Сибкрай".

Яма на вулиці Котовського в районі перетину з вулицею Геодезична з'явилася в 2015 році, в 2016 році один з місцевих жителів, маркетолог Дмитро Мішин, став вести аккаунт ями в соціальній мережі Twitter. Її вже неодноразово ремонтували, але вона з'являється знову. Як пише Мішин в мікроблозі, "росте вшир і вглиб".

13 квітня минулого року в мікроблозі ями з'явився перший запис, і цю дату вирішили зробити її днем ​​народження.

"В кінці травня минулого року яму закатали, але вже у вересні покриття стало руйнуватися знову. Проте в суху погоду дорогу чомусь ремонтувати не стали. Доводиться боротися з цим нехлюйством за допомогою гумору", - зазначив творець аккаунта ями Дмитро Мішин.

У четвер до ями на Котовського прийшли місцеві жителі, журналісти і навіть дорожники. Останні поставили навколо неї огорожу. Жителі ж прийшли "в гості" до ями теж не з порожніми руками - тортом і повітряними кулями. Кулями в результаті прикрасили огорожу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Москві чиновники замість ремонту доріг зробили їх фотографії у фотошопі для звітності.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme