На Росії іменитий футбольний клуб віддадуть за безцінь

Уряд Ростовської області має намір продати ФК "Ростов"

Про це повідомляє Depo.Сектор.

Акції клубу готові віддати гідному інвестору за символічну суму. Уряд Ростовської області готовий продати свою частину акцій футбольного клубу. Про це на прес-конференції повідомив віце-губернатор Ростовської області, куратор клубу Ігор Гуськов.

"Клуб працює стабільно, фінанси оздоровлені, і ми дуже розраховуємо, що ця робота приверне спонсорів. Ми знаходимося в переговорах з рядом компаній. Якщо буде серйозний покупець, уряд Ростовської області готовий за символічну суму продати свої акції, гарантуючи збереження допомоги і підтримку футбольному клубу в майбутньому. Ми розуміємо, що клуб з боргами і "кредиторкою" не був нікому цікавий, тому сподіваємося, що це (погашення заборгованостей) може зіграти вирішальну роль", - сказав Гуськов.

"Ми зацікавлені в тому, щоб власником клубу був бізнес, а не орган влади в особі уряду Ростовської області. Якщо буде серйозний покупець, то ми готові розглянути можливість продажу всього пакету акцій", - додав він.

"Для нас важливо, щоб був серйозний партнер, завдяки якому клуб зміг би стабільно працювати, розвиватися і покращувати результати. Інтерес є з боку декількох компаній. Інформацію про умови, на які готовий піти уряд області, ми їм надали", - зазначив віце-губернатор.

"Ростов" займає восьме місце в чемпіонаті Росії сезону 2016/17, в 22 матчах набравши 32 очки. При цьому в російській першості-2015/16 він посів друге місце, вийшовши в Лігу чемпіонів, де посів третє місце в групі. У Лізі Європи, куди потрапив з Ліги чемпіонів, "Ростов" дістався 1/8 фіналу.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme