UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Львівщині побудують німецький завод сухих будівельних сумішей

Львівщина інвестиційно привабливий регіон, тому вирішили споруджувати новий завод сам тут

Як повідомляє Depo.Львів, у середу, 12 квітня, відбулось підписання протоколу про наміри між Львівською обласною державною адміністрацією та компанією Фіксіт ТМ Холдинг щодо будівництва заводу сухих будівельних сумішей у Львівській області.

Як зазначив регіональний менеджер з питань Східної Європи компанії Міхаель Краус – Львівщина інвестиційно привабливий регіон, тому вирішили споруджувати новий завод сам тут. Ділянку представники компанії обиратимуть з декількох ділянок в різних районах області.

"Ми хочемо із нашого боку запропонувати Львівському регіону можливості для росту і розвитку. Якщо нам усе вдасться як ми запланували то за 15 місяців ми плануємо відкрити підприємство, щонайпізніше влітку наступного року ми плануємо запустити повний цикл виробництва" – додав Міхаель Краус.

Заплановано, що працюватиме завод у 4 зміни і працевлаштують тут 60-70 працівників. А до цього їх навчатимуть на інших заводах компанії за кордоном в Австрії та Швейцарії.

"Для нас важливо, що великий європейський виробник, який працює в 19 країнах світу і має більше 60-ти підприємств вирішив будувати новий завод саме на території Львівщини" – підкреслив голова Львівської ЛОДА Олег Синютка під час підписання протоколу про намір будівництва заводу.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme