UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Львівщині перевірили, як міста та села готуються до Великодніх свят

Стан благоустрою усіх населених пунктів до Великодніх свят значно покращився

Як повідомляє Depo.Львів, фахівці департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства здійснили об'їзд територій усіх районів області та перевірили їх підготовку до Великодніх свят. Зокрема, проінспектували стан зупинок громадського транспорту, об'єктів громадського простору, прибирання узбіч, ситуацію зі стихійними сміттєзвалищами, стан дорожнього покриття тощо.

Про це повідомив директор департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської ОДА Назарій Романчук, під час наради з головами РДА та очільниками міст обласного значення.

За словами Назарія Романчука, у населених пунктах області упорядкували парки, сквери, придорожні кювети, розчистили береги водойм, ліквідували сміттєзвалища, а також висадили нові дерева та кущі. Дорожні служби привели до ладу придорожні смуги.

"Стан благоустрою усіх населених пунктів до Великодніх свят значно покращився – зменшилась кількість стихійних сміттєзвалищ, прибрані кладовища, сквери та парки", - зазначив Назарій Романчук.

Так, відповідно до обстеження найменше зауважень - до Стрийського, Жидачівського, Кам'янка-Бузького, Мостиського, Турківського та Пустомитівського районів.

Розклад богослужінь Страсного тижня-2017 у катедральних храмах Львова.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme