На Харківщині юнак вкрав у пенсіонерки медалі та прикраси

У Харківській області затримали чоловіка, який обікрав пенсіонерку

На Харківщині юнак вкрав у пенсіонерки м…

Як повідомили Depo.Харків у відділі комунікації ГУ Національної поліції України в Харківській області, до Люботинського відділення поліції звернулася 66-річна мешканка селища Манченки, яка повідомила, що з її домоволодіння вкрали наручні годинники, планшет, мобільний телефон, прикраси та медалі.

В цей же день під час відпрацювання території на одній з вулиць поліцейські побачили підозрілого юнака з планшетом в руках. Для з'ясування усіх обставин його доставили до відділення поліції.

Спочатку хлопець заперечував свою причетність до скоєння злочину. Коли поліцейські виявили у нього відмичку та викрадені речі, підозрюваний зізнався у скоєному. Він розповів, що прибув до селища Манченки, проник до помешкання шляхом віджиму металопластикового вікна та викрав усе, що його цікавило. Речові докази вилучені.

Відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, санкція передбачає позбавлення волі на строк до шести років. Чоловік затриманий відповідно до ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Як повідомляв Depo.Харків, у харківському метрополітені затримали чоловіка, який перевозив гранати.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme