На Харківщині судили бізнесвумен за вбивство "домашнього тирана"

Жінка шість разів вдарила кривдника ножем

Як повідомляє Depo.Харків, вирок жінці 5 квітня ухвалив Чугуївський міський суд. Засуджена – уродженка Чугуєва, має на утриманні дитину, приватний підприємець.

Суд встановив, що ввечері 9 квітня жінка вдома вживала спиртні напої разом зі своїм чоловіком. Між ними виник конфлікт, під час якого зловмисниця завдала чоловікові шість ударів ножем у грудну клітину. Від отриманих травм він помер.

На суді обвинувачена розповіла, що чоловік постійно бив та знущався з неї. 8 квітня він перебував у стані алкогольного сп'яніння і знову почав її бити. Жінка втекла до своєї доньки, у якої залишилися ночувати. 9 квітня вона разом з донькою, неповнолітнім сином та свекрухою повернулася додому та побачила, що чоловік палить її речі.

Побачивши родичів, він начебто вибіг з будинку та вдарив свою матір, після чого почав бити вагітну доньку та малолітнього сина. Жінка намагалася їх розняти, в результаті чого діти втекли.

Тоді обвинувачена подзвонила подрузі та разом з нею приїхала додому. Жінки та чоловік почали пити пиво, згодом подруга поїхала, а подружжя лягло спати.

Серед ночі підсудна відчула, що чоловік знову її б'є та намагається зґвалтувати, у нього в руках був ніж. Тоді жінка схопила його за руку, в якій була зброя. Під час бійки жінка побачила, що чоловік в крові, спробувала викликати поліцію та медиків, однак змогла зателефонувати лише матері загиблого.

Однак, незважаючи на свідчення підсудної, її провину підтвердили свідки у справі.

Суд визнав жінку винною у скоєнні злочину за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України та призначив покарання у вигляді семи років позбавлення волі.

Як повідомляв Depo.Харків, у Харкові іноземець хотів купити "проїзд в Україну".

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme