На автошоу в Монако покажуть літаючий автомобіль

Словацька компанія AeroMobil, яка розробляє літаючий автомобіль, представить першу комерційну модель новинки на шоу суперкарів Top Marques в Монако

Творці транспортного засобу підкреслюють, що AeroMobil створено згідно з чинною нормативно-правовою базою для автомобілів і літаків, передає Depo.ua з посиланням на AeroMobil.

При цьому компанія не розкриває ніяких технічних характеристик транспортного засобу, однак називає новинку "першим комерційно доступним транспортним засобом з сотнею поліпшень, як в дизайні, і в технологіях, порівняно з прототипом, представленим у 2015 році".

"Наступне покоління AeroMobil буде доступний для попередніх замовлень протягом цього року. Відвідувачі виставки зможуть побачити новітні AeroMobil в Grimaldi Forum, в Монако з 20 по 23 квітня 2017 року", - йдеться в прес-релізі компанії.

При цьому раніше виробник вже повідомляв про майбутній запуск серійного виробництва своїх аеромобілей в 2017 році. На даному етапі такі терміни виглядають малореальними.

Перший літаючий прототип Aeromobil 2.5 був представлений в 2013 році. Потім апарат поступово допрацьовувався і на даний момент відомо, що прототип Aeromobil 3.0, испытывавшийся в 2015 році, може розганятися до 160 кілометрів на годину на землі і до 200 кілометрів на годину в повітрі.

Так буде виглядати літаючий автомобіль

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme