UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Манафорт хоче зареєструватися у США як іноземний агент

Екс-керівник президентської кампанії Дональда Трампа Пол Манафорт планує зареєструватися у Міністерстві юстиції США як іноземний агент

Про це заявив його представник Джейсон Мелоні, передає Depo.ua з посиланням на Reuters.

Мелоні також вкотре підкреслив, що Манафорт закінчив роботу на іноземного клієнта задовго до того, як почав роботу на Трампа.

"Ще до виборів в 2016 році Манафорт обговорював з федеральними властями доцільність реєстрації згідно FARA (закон про реєстрацію іноземних агентів) деяких з його попередніх політичних робіт", - повідомив Мелоні.

Проте в подробиці, як уточнюють журналісти, представник Манафорта не вдавався.

Нагадаємо, Пол Манафорт очолював штаб Трампа до серпня 2016 року. Він написав заяву про відставку після того, як ЗМІ дізналися, що політтехнолог отримав 12,7 млн дол. від Партії регіонів з 2007 по 2012 рр.

Проте Манафорт заперечив отримання 12,7 млн доларів із "чорної бухгалтерії" ПР.

Пізніше були виявлено, що Манафорт таємно працював на російського мільярдера Олега Дерипаску, просуваючи інтереси Володимира Путіна. Американець допомагав російському мільярдерові купити українську телекомунікаційну компанію.

Як повідомлялося, нещодавно Манафорт підтвердив ЗМІ, що також працював з Дерипаскою над просуванням на Заході інтересів російського лідера Володимира Путіна.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme