Чи стане Хочолава провальним трансфером Ахметова

Цього тижня грузинський захисник "Чорноморця" підписав контракт з донеччанами 

Журналіст Depo.Сектор
Чи стане Хочолава провальним трансфером…

Як повідомляє Depo.Сектор, Хочолава в "Чорноморці" провів чи не найбільше часу в сезоні, 1884 хвилини в 21 матчі. Більше лише в капітана Сергія Люльки. Bарто відзначити, що захист одеситів, де Хочолава є ключовим гравцем, один з найкращих в УПЛ. 24 пропущені голи - стільки ж у "Динамо" і менше лише у двох команд "Зорі" та "Шахтаря".

Забив грузин два голи і віддав два асисти. Але показовою є інша статистика. Цього сезону він заробив 13 жовтих карток і одне вилучення. За цим показником він безумовний "лідер" в команді. Ця ж картина з попередженнями і в збірній Грузії - три матчі і дві жовтих картки. А тепер спроектуйте цю недисциплінованість гравця на гру "Шахтаря". Легко спрогнозувати швидку втрату довіри від тренера...

Підкуповує і антропометрія футболіста - 192 сантиметри зросту і вага 88 кілограмів. Разом з Іваном Ордцем вони можуть скласти потужну і найвищу пару центрбеків УПЛ. Проте обидва не дуже добре себе почувають з невисокими, технічними і швидкими нападниками.
Відчуватиметься відсутність досвіду серйозних матчів, адже в збірній Грузії Хочолава не є основним гравцем команди. Він - найближча ротація. У товариських матчах постійно проходить перевірку боєм.

Попри все, Хочолава повинен витіснити зі складу Олександра Кучера. І це, беручи до уваги вік конкурентів, буде легко. Ціна футболіста на трансфермаркт 900 тис. євро. За теперішніх умов захисника за такі гроші не можна вважати дешевим, тому, як би не було вимагати з футболіста потрібно максимум.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme