UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Більше сотні тонн львівського сміття знову знайшли на Тернопільщині

"Неприємний сюрприз" цього разу привезли в Шумський район

Більше сотні тонн львівського сміття зно…

До Шумського відділення поліції надійшло повідомлення від керівників міської ради про те, що на недіючому комбікормовому заводі на хуторі Михайлівка виявили 100-120 тонн сміття, повідомляє Depo.Хмельницький за інформацією сайту ГУ НП області.

Виїхавши а місце події, поліцейські серед відходів знайшли чеки з львівських магазин, що вказує безпосередньо на походження сміття.

Оскільки територія недіючого заводу є за межами населеного пункту, то ніхто не бачив, яким чином і хто скинув відходи. Несанкціоноване сміттєзвалище виявили працівники комунальних служб.

Нині представники міської ради та еклоги встановлюють вартість збитків, завданих громаді, а поліцейські встановлюють, хто ж привіз і скинув львівські відходи, аби притягнути до відповідальності.

Нагадаємо, буквально вчора "дари Садового" привезли на Монастирищину. В середині березня поблизу Тернополя виявили цілі купи львівського сміття. Трохи раніше поліцейські зупинили на об‘їзній дві вантажівки зі сміттям. З'ясувалося, що два автомобілі марки "ДАФ" дійсно були завантажені відходами зі Львова. І, згідно документів, поверталися вони з цим багажем уже з Полтавщини, де їм завадили викинути відходи.

На початку лютого "сміття Садового" виявили у побутових відходах на звалищі поблизу Волиці. Аналогічні побутові відходи знаходили в Зборівському та Бережанському районах.

У жодному випадку ніхто не відповів за скоєне.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Тернопіль

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme