UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Азовські браконьєри найчастіше безчинствують на Запоріжжі

Найбільша кількість порушень правил рибальства зафіксована в Запорізькій та Херсонській областях

Про це повідомив начальник Азоврибоохорони Сергій Чіх, передає портал Depo.Запоріжжя з посиланням на сайт Державного агентства рибного господарства України.

"В 2017 році найбільше порушень зафіксовано в Запорізькій та Херсонській області. Для незаконного вилову найчастіше використовують заборонені знаряддя лову, такі як сітки та трали", - зазначив Чіх.

Улюблені місця браконьєрів - Обіточна затока, Утлюкський лиман, Сиваш.

З початку року інспектори Азоврибоохорони провели 514 рибоохоронних рейдів та викрили 1025 порушень правил рибальства, що завдали збитків рибному господарству на суму більше ніж 2,4 млн грн.

У браконьєрів вилучили понад сім тонн риби та інших водних біоресурсів і понад чотири тисячі незаконних знарядь лову. Для притягнення порушників до відповідальності.

276 справ передано до суду.

"Звертаюсь до всіх рибалок і нагадую, що необхідно дотримуватись правил любительського та промислового рибальства. Наразі в області закінчується набір в рибоохоронний патруль, тож боротьба з порушниками правил рибальства буде ще жорсткішою ", – акцентував начальник Азоврибоохорони.

Нагадаємо, 16 березня розпочався прийом документів на весь інспекторський склад до рибоохоронного патруля Азовського басейнового управління. До відомства шукають 44 патрульних. З 7 по 11 квітня кандидати проходили тестування та співбесіду. Результати конкурсного відбору будуть опубліковані найближчим часом.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme